Etixx nieuwe partner van PTA

Etixx nieuwe partner van PTA

23/10/2017 - 14:31

Beste clubleden, Met de juiste eetgewoonten kun je je sportprestaties verbeteren. Voor sporters is het belangrijk om de juiste voedingsstoffen op het juiste moment in te nemen. Zo haal je het maximum uit je trainingen en zorg je ervoor dat je lichaam goed herstelt na een inspanning. Je voedingsgewoonten afstemmen op je sportprestaties is niet altijd eenvoudig. Dankzij onze nauwe samenwerking met Etixx sports nutrition willen wij u daarbij helpen. U zal kunnen deelnemen aan een sportspecifieke infosessie die zal worden gegeven in onze club op zaterdag 3 februari 2018 tijdens onze sponsor/animatie avond om 19u. Ondertussen kunnen alle leden reeds genieten van 25% korting

EtixxEtixxEtixxEtixx

Sportvoeding

Etixx Sports Nutrition is ontwikkeld met, en wordt gebruikt door atleten die behoren tot de absolute wereldtop. Onze missie is om optimale sport prestaties te ondersteunen door de ontwikkeling van een volledig productgamma van unieke, innovatieve formules, gemaakt met superieure ingrediënten, ondersteund door een hoogkwalitatieve product testing. Vandaag en in de toekomst, staat Etixx voor de gouden standaard in sportvoeding

Visie

Etixx werd opgericht in 2009. Het was van meet af aan onze bedoeling als bedrijf om atleten te ondersteunen voor, tijdens en na hun prestaties. Daarom creëerden we een groot aanbod uitgekiende, gebalanceerde voedingsproducten en supplementen aangepast aan de noden van al wie met overtuiging aan sport doet, professioneel, als amateur, of gewoon, voor het plezier.

Een bijzonder merk

De meeste traditionele supplementenmerken zagen het levenslicht in de wereld van fitness, gewichtheffen en power training. Daardoor zijn ze vaak gericht op fysiek zichtbare resultaten, zonder veel aandacht voor het feit of het hele plaatje voor de atleet klopt: of hij zich algemeen goed in zijn vel voelt.

Etixx is anders: wij benaderen onze activiteiten puur vanuit een wetenschappelijk standpunt, met een focus op de gezondheid en het welbehagen van de sporter. Dat doen we door samen te werken met een gevarieerd team van specialisten uit verschillende sectoren zoals biochemici, medische specialisten (bijv. sportartsen en kinesisten), biomedische wetenschappers, farmacologen en topsporters van wereldklasse.

Teamwerk

Maar wat ons écht onderscheidt, is de nauwe samenwerking met onze partners. Etixx heeft namelijk de handen in elkaar geslagen met professionele teams als RSC Anderlecht, KV Oostende, KRC Genk, Quick-Step floors Pro Cycling Team, en vele anderen, topatleten en vooraanstaande (onderzoeks)universiteiten..

Zij proberen onze producten voortdurend uit en geven ons constant feedback, zodat we op maat voeding en supplementen kunnen creëren (en bijsturen) die er specifiek op gericht zijn om prestaties op topniveau te ondersteunen.

Eerlijk duurt het langst

Onze voedingsproducten en supplementen op punt stellen vraagt veel nauwgezette planning, ontwikkeling en tests, zowel in onze laboratoria als op het veld of onderweg (of waar onze sporters ook actief zijn). Een werkwijze waar we pal achter staan, want het is zo dat we de topkwaliteit van onze producten kunnen garanderen. En die kwaliteit ligt aan de basis van het respect en de erkenning die we door de jaren heen verworven hebben in de professionele sportwereld.


Als bijkomend voordeel kan u als lid van onze sportclub genieten van een exclusieve korting* van 25% op het volledige Etixx sportvoedings- en supplementengamma.

Hoe kan je van onze clubvoorwaarden genieten:

  1. Maak een account via deze link: https://etixxsports.com/my-account/
  2. Indien u reeds een account heeft op etixxsports.com, log in met uw bestaande gegevens
  3. Wanneer ingelogd kan u op uw profielpagina de clubcode toevoegen bij 'word sportclublid'
  4. Valideer hier onze unieke sportclub kortingscode

U kan de Etixx producten aankopen met de aangegeven korting*

Clubcode: panorama