Panorama Tennis Academie

Panorama Tennis AcademiePanorama Tennis AcademiePanorama Tennis Academie

Bij ons kan iedereen terecht, zowel de gedreven competitiespeler als de ontdekkende recreatiespeler. Onze Academie wilt zich onderscheiden door zijn persoonlijke aanpak met als grootste doel, elke speler zijn verwachtingen waar te laten maken. Gaande van het verbeteren van technische/tactische verbeteringen tot het bezorgen van een leuk sociaal moment met andere spelers die ook de passie voor deze prachtige sport delen. Deze Academie wordt gecoördineerd door Didier Boux, Kris Teirlinck en Dieter Kock en een sterk team van coachen met elk hun specialisaties. Wens je nog wat meer informatie over onze Academie, stuur dan een mail naar pta@proximus.be

Wat Bieden wij aan?

  • ​Winterlessen (cyclus van 22 weken)
  • Zomerlessen (cyclus van 9 weken)
  • Stages tijdens de vakantieperiodes (competitie-, recreatie-, buitenlandse stage)
  • Start to tennis (18+)
  • Kidstennis (3 tot 10 jaar)
  • Competitielessen (​Performance team)

Start to tennis

Start to Tennis is een voordelig en compact lessenpakket voor volwassenen, met een lessenreeks, aangepast materiaal en plezierige speelmomenten. Er is geen specifieke sportachtergrond vereist: leren tennissen was nooit zo makkelijk!

Kidstennis

Voor de kleinste onder ons hebben we het federatie gestuurde Kidstennis. Dit programma maakt het mogelijk voor uw kinderen om op een zeer leerzame en kindvriendelijke manier zich te ontwikkelen. De kinderen groeien door van een kleiner naar een groter veld met aangepaste tennisballen, waardoor wij het succesgevoel bij de kinderen extra kunnen stimuleren ondanks de complexiteit van de sport.

Performance Team

Voor onze competitieve en gemotiveerde jeugd hebben we een afdeling "PERFORMANCE". Hier streven we in de eerste plaats naar het verbeteren van alle aspecten van de sport (Tactiek/Techniek/Mentaal/Fysiek/...), met als doel het volledig potentieel van elk individu te verwezenlijken. Het "Performance pakket" bestaat uit een uitgebreid pakket met tennistrainingen, conditietrainingen, jeugdavonden, fysieke testen, videoanalyse, profiel opmaak,...Weet wel dat dit pakket op aanvraag is !

Panorama Tennis Academie
Panorama Tennis Academie
Panorama Tennis Academie
Panorama Tennis Academie
Panorama Tennis Academie
Panorama Tennis Academie