WALT LOUISE nieuwe sponsor PTA

22/07/2017 - 00:11

Met veel plezier kunnen we melden dat ook meubelzaak WALT LOUISE zich zal toevoegen als sponsor van onze Panorama Tennis Academie. We bedanken hun voor de steun en het vertrouwen in ons project.

WALT LOUISE nieuwe sponsor PTA

Waar staat WALT LOUISE voor?

Soepel bij het ontwerp en veeleisend bij de uitvoering… onze service is op maat gesneden van uw verwachtingen en behoeften.

Onze projecten weerspiegelen uw persoonlijkheid in smaakvol uitgevoerde, luxueuze afwerkingen, waar de details het verschil maken.

Of ze nu tijdloos of avant-gardistisch zijn, onze functionele ruimten zijn afgestemd op uw levensritme. De relatie tussen mens en materiaal evolueert er op poëtische wijze in interieurs waar sterke contrasten de toon voeren of die een en al harmonie uitademen. Van kasten en bibliotheken tot volledig ingerichte keukens krijgt uw visie vorm in een nauwkeurige en volledige studie.

Wij volgen de werkzaamheden op de voet en houden bij de plaatsing van de meubelen rechtstreeks contact met onze klanten. Dé garantie voor een goede oplevering van het project. Onze ideeën en onze knowhow zorgen voor een resultaat dat u dag in, dag uit voldoening zal schenken.

Bekijk alvast hun site !

project Walt louise
project Walt louise
project Walt louise
project Walt Louise
WALT LOUISE nieuwe sponsor PTA
project Walt Louise
project Walt Louise
Project Walt louise
Walt Louise shop