Buitenlandse tennisstage Panorama 2018 Mallorca

17/09/2017 - 21:18

Zoals alle jaren gaat ook dit jaar Panorama op buitenlandse tennisstage. Na vele jaren Turkije en afgelopen jaar Cyprus, hebben wij ervoor gekozen om onze 9de editie door te brengen in het prachtige Mallorca! We verblijven in de Club font de sa cala, dat maar liefst over 11 gravel banen beschikt. Dit hotel is gekend voor zijn sportief aanbod en uitstekende keuken. Naast de mooie blauwe zee en vele stranden heeft Mallorca ook nog vele andere troeven. Zo is de hoofdstad Palma de Mallorca een elegante stad. Je kan er genieten van de zon en het bruisende Mallorcaanse leven op één van de vele gezellige terrasjes die de stad rijk is.  Als tennisliefhebber denk je bij Mallorca onmiddellijk aan de tennisheld Rafael Nadal. De Spanjaard is geboren en getogen in Mallorca en heeft er onlangs zijn eigen Tennis Academy geopend. Deze ligt op 15min rijden van ons hotel en loont zeker eens de moeite om te gaan bezichtigen. Onze Stage is voor jong en oud, zowel competitiespeler als recreatiespeler, met de familie of individueel. Kortom voor iedereen! Heb je interesse, aarzel dan niet, de vorige edities hebben bewezen zeer snel volboekt te zijn.

Buitenlandse tennisstage Panorama 2018 (Mallorca 7 april  tot en met 14 april 2018)Buitenlandse tennisstage Panorama 2018 (Mallorca 7 april  tot en met 14 april 2018)Buitenlandse tennisstage Panorama 2018 (Mallorca 7 april  tot en met 14 april 2018)Buitenlandse tennisstage Panorama 2018 Mallorca

Club font de sa cala ****superior

7 april 2018 tot en met 14 april 2018

Info over Club Font de Sa Cala

Club Font de Sa Cala is een levendige 4-sterrenclub in een ruim domein, vlakbij de baai. Een droom voor gezinnen: leuke speeltuin, miniclub, sporten, zwembaden, gezellige bars en disco. Uitstekende keuken. Ideaal voor wie houdt van fitness en tennis.

Club Font de Sa Cala wordt door een weg van het fijnzandstrand gescheiden en ligt vlakbij winkels, restaurants en bars op ca. 3 km van de vissershaven van Cala Ratjada (bereikbaar met een bus of minitreintje). De 350 kamers, familiekamers en juniorsuites liggen verspreid over meerdere gebouwen van 3 verdiepingen. Je beschikt over een satelliet-tv (met o.a. Nederlandstalige kanalen), koelkast, airconditioning en balkon of terras.

Kamertypes / Prijzen

Tennisstage 145 euro

- 6 dagen groepsles van 1,5u

- deelname tornooi

- 2 fysieke trainingen

- Animatie

- t-shirt

Kamertypes/prijzen

Standaardkamer

- Single: 1150 euro

- 2 personen: 995 euro per volwassen

- 3 personen: 945 euro per volwassen

familiekamer ( max 4 personen per kamer)

- Prijs per volwassen: 1015 euro

- Prijs per kind 7 tem 14 jaar: 795 euro

- Prijs per kind 2 tem 6 jaar: 735 euro

Inbegrepen:

vlucht/ overnachting / transport naar hotel / all-in formule / bagage 23 kg pp / fuel protection

Niet inbegrepen:

- Annulatieverzekering: +4,99%

- Reisbijstand : 27,09 euro

Maaltijden

De maaltijden worden geserveerd in 2 buffetrestaurants met show-cooking. Dranken zijn inbegrepen bij de maaltijden. Er is ook een à-la-carterestaurant, een pizzeria, 2 snackbars en 4 bars. we boeken de Club Font de Sa Cala in all inclusive formule.

Kinderen

Voor de kinderen zijn er 2 speeltuinen en 2 aparte kinderbaden, waarvan 1 met glijbanen, piratenboot en draak. Er is (internationale) kinderanimatie en meerdere miniclubs.

Sport & ontspanning

Club Font de Sa Cala is een waar paradijs voor sportliefhebbers. Op dit domein van maar liefst 60.000 m2 vind je o.m. een fitness met professionele monitoren, 11 tenniscourts met professionele school, balsporten, fiets- en mountainbikeverhuur, een duikschool en een ruim aanbod andere watersporten. Animatie overdag en 's avonds, ook in het Nederlands.

Faciliteiten

Er zijn 3 zwembaden: 1 semi-olympisch, 1 landschapszwembad en 1 aquapark-zwembad, meerdere winkels, een disco en een kapsalon. Wifi is gratis in de lobby van de hoofdgebouw.

Hoe schrijf ik mij in?

Stuur een mail naar didier_boux@hotmail.com met de volgende gegevens:

- Voornaam/naam deelnemer

- Geboortedatum

- Kamertype

- Deelname tennisstage (ja/neen)

- Annulatieverzekering (ja/neen)

- Reisbijstand (ja/neen)

- Maat t-shirt

De inschrijvingen lopen tot 21 december 2017 of tot wanneer we het maximum van 120 deelnemers hebben bereikt.

Men is pas ingeschreven van zodra het voorschot van 300 euro pp is gestort op de volgende rekeningen: BE27 3770 1984 9873

Indien men geen annulatieverzekering heeft genomen, dient men het volledige bedrag als voorschot te betalen.

Buitenlandse tennisstage Panorama 2018 (Mallorca)
Buitenlandse tennisstage Panorama 2018 (Mallorca)
Buitenlandse tennisstage Panorama 2018 (Mallorca)
Buitenlandse tennisstage Panorama 2018 (Mallorca)
Buitenlandse tennisstage Panorama 2018 (Mallorca)
Buitenlandse tennisstage Panorama 2018 (Mallorca)
Buitenlandse tennisstage Panorama 2018 (Mallorca)
Buitenlandse tennisstage Panorama 2018 (Mallorca)
Buitenlandse tennisstage Panorama 2018 (Mallorca)