Heropstart na Corona Lockdown

Heropstart na Corona Lockdown

10/04/2020 - 09:54

België verkeert vanaf de Corona Lock Down, in een erg onstabiele periode. Het is voor zowel de regering als Tennis Vlaanderen niet makkelijk om een gestructureerd en duidelijk toekomstbeeld te scheppen. Bijgevolg is het voor ons evenzeer koffiedik kijken. Toch kunnen we via deze mail enkele beslissingen meegeven en foto’s van de club met jullie delen.

AFWERKEN WINTERPROGRAMMA PTA

PTA start, van zodra een groen licht wordt gegeven door bovenvermelde instanties, met de afwerking van het winterprogramma. Wij hopen ten stelligste dat dit nog in de maand mei zou mogen plaatsvinden. Het afwerken van het winterprogramma omvat:

  • De laatste 2 weken tennisles van het winterseizoen
  • De padel lessen met Maxime en Stieven (4 resterende lessen).
  • De fysieke trainingen van Jean Demonty (2 resterende lessen).


LENTELESSEN PTA

De lentelessen zullen niet kunnen doorgaan in hun oorspronkelijke vorm met 9 weken les. Of er nog een (verkorte) lentecyclus komt hangt af van wanneer we opnieuw van start mogen gaan. Zoals gezegd, beginnen we met het afwerken van de wintercyclus, waarna we zullen zien hoeveel weken er nog resten om een eventuele lentecylus op te starten met een aangepaste prijs.

Wij hebben al enkele betalingen ontvangen voor deze lentereeks. Zij zullen hun betaling volledig teruggestort krijgen. Het lentepakket is dus afhankelijk van de periode die ons nog rest na het winterluik.


WINTERABONNEMENT

Ook voor de gemiste weken van de winterabonnementen, zullen we een compensatie voorzien in de vorm van een korting op het abonnement van het winterseizoen '20-'21 en een verlenging van het seizoen van 30 naar 31 weken (begin op 14/09/2020 tot 18/04/2021). Het bedrag van deze compensatie zal later bepaald worden. Vergeet echter niet je voorschot van € 50 tijdig te storten, om zeker te zijn van jullie plaats voor volgend winterseizoen.


INTERCLUB

Zoals ondertussen wel duidelijk is, gaat de interclub volgens het originele schema niet kunnen plaats vinden. Daarom heeft Tennis Vlaanderen 2 alternatieve scenario’s uitgewerkt: Plan A en Plan B. Beide scenario's staan beschreven op de site van Tennis Vlaanderen (klik hier voor link).

De beslissing omtrent welk scenario het zal worden, wordt echter pas gemaakt op 30 april. Graag zou Panorama willen participeren, om nog dit jaar een competitie tussen de clubs mogelijk te maken. We houden jullie op de hoogte indien we meer informatie beschikbaar hebben.


SOCIALE MEDIA

Voor diegene die dit nog niet zouden weten, is Panorama ook actief op sociale media en dit zowel op Facebook als Instagram. Hier hebben we reeds enkele 'Home workouts' evenals 'PTA challenges' gelanceerd. Neem zeker eens een kijkje, door onderaan deze mail op de links te klikken.


OPKNAPWERKJES

Ook tijdens deze lockdown zitten we in Panorama niet stil. De verplichte sluiting heeft ons niet tegen gehouden om enkele verfraaiingen en opknapwerkjes uit te voeren. De opgefriste club wacht dan ook ongeduldig op jullie terugkeer!!!


En vergeet niet: ALLES KOMT GOED!

Velden
Heropstart na Corona Lockdown
Heropstart na Corona Lockdown
Heropstart na Corona Lockdown
Heropstart na Corona Lockdown
Heropstart na Corona Lockdown