Indoor tennis toegelaten en Heropening bar (8/06) + Dubbelavond op woensdag (10/06)

Indoor tennis toegelaten en Heropening bar (8/06) + Dubbelavond op woensdag (10/06)

05/06/2020 - 10:55

De Nationale Veiligheidsraad heeft gisteren heel wat belangrijke beslissingen genomen en voor heel wat sportliefhebbers een nieuw perspectief geboden. Vanaf 8 juni kunnen sportactiviteiten hervatten, zonder onderscheid tussen amateur- en profsporten. Trainingen en wedstrijden mogen, indoor en outdoor. We lijsten hieronder de belangrijkste beslissingen voor onze club even op:

Opnieuw indoor tennis mogelijk

Vanaf 8 juni is het opnieuw toegestaan om indoor te tennissen. Dit zorgt ervoor dat er opnieuw een vast uur gereserveerd kan worden. Dit kan zowel binnen (de hele dag) als buiten (voor 17u in de week). Indien je terug van jouw vast uur wenst te genieten, gelieve dit dan te melden aan de bar van de tennis, zodat we jou opnieuw kunnen inschrijven.

Ook niet-leden kunnen opnieuw een terrein reserveren via 02/687.55.33.

Vergeet ook niet jouw voorschot voor het winterseizoen '20-'21 in orde te brengen! Indien je jouw voorschot niet hebt betaald VOOR 30 juni, wordt jouw terrein vrijgegeven.


Bar en keuken tennis opnieuw geopend

Vanaf 8 juni zullen de bar en de keuken van de tennis ook opnieuw geopend zijn. Er gelden wel nog enkele regels die opgevolgd moeten worden:

  • Klanten dienen zittend plaats te nemen en aan tafel te bestellen
  • Maximum 10 personen aan 1 tafel
  • 1,5m afstand tussen de tafels
  • De bar dient uiterlijk om 1u 's nachts de deuren te sluiten
  • Geen menukaart, zout- en pepervatjes op tafel
  • Aangezien er geen menukaart beschikbaar zal zijn, kan je hieronder onze (licht aangepaste) kaart bekijken.

De openingsuren van de keuken zijn de volgende (buiten deze uren zal het voorlopig NIET mogelijk zijn om eten te bestellen):

  • Maandag tot vrijdag: 12u - 14u30 en 18u30 - 21u
  • Zaterdag: 12u-14u30

De kleedkamers en de douches mogen pas opnieuw gebruikt worden vanaf 1 juli.

Dubbelavonden op woensdag

Vanaf woensdag 10/06 starten we ook met onze dubbelavonden op woensdag en dit voor de komende 3 woensdagen (tot 24/06).

De buitenvelden (en enkele binnenvelden) zijn vanaf 19u gereserveerd voor de leden die wensen deel te nemen. Alle niveaus zijn welkom.

Naar analogie met de voorgaande jaren, zal er ook nu weer een klassementopgemaakt worden. Aangezien de winter dubbelcompetitie niet volledig kon worden afgewerkt, zal de stand van de wintercompetitie dienen als start voor het klassement van de zomer, zodat we op het einde 1 eindrangschikking hebben voor het volledige seizoen. Makke staat zo voorlopig aan de leiding voor Jarne en Serge. De ontknoping zullen we kunnen volgen in de komende weken.

Deelname voor leden is gratis, niet-leden betalen €10 per avond.