Update lessen - abonnementen - lidgelden - outdoor terreinen

Update lessen - abonnementen - lidgelden - outdoor terreinen

16/04/2021 - 11:51

Hieronder geven we graag een stand van zaken mee omtrent: Winterlessen PTA - Lentelessen PTA - Winterabonnementen - Zomerlidgeld

Update lessen - abonnementen - lidgelden - outdoor terreinen

Winterlessen

Winterlessen U13 (geboortejaar 2008 en jonger)

Deze lessen lopen door tot en met zondag 4 april ipv vrijdag 26 maart. Op die manier zijn de gemiste lessen van midden november 2020 ingehaald en hebben zij het volledig winterseizoen afgewerkt.

Winterlessen vanaf geboortejaar 2007 en ouder

Deze worden opnieuw opgestart van zodra indoor groepslessen weer zijn toegestaan en zullen doorlopen in de lentecyclus die eindigt op zondag 4 juli 2021. We hopen zoveel mogelijk weken in te halen. De kans bestaat echter dat we niet de volledige wintercyclus kunnen afwerken. In dat geval, worden de gemiste lessen gecompenseerd met een korting voor de volgende wintercyclus (2021/2022).

Lentelessen

Lentelessen U13 (geboortejaar 2008 en jonger)

Inschrijvingen voor de lentecyclus (10 weken) kan vanaf vandaag via onze website. Het lenteseizoen start op maandag 19 april en loopt tot zondag 4 juli. De plaatsen en beschikbaarheden zullen echter beperkt zijn, aangezien we mogelijks rekening dienen te houden met interclub, andere lessen die nog ingehaald moeten worden, dubbeltornooi,...

Lentelessen vanaf geboortejaar 2007 en ouder

Er worden geen nieuwe lessen georganiseerd voor deze spelers. We gaan eerst de wintercyclus 20/21 afwerken. Er zal jammer genoeg geen ruimte in de kalender meer zijn om nog een nieuwe lentecyclus op te starten voor deze leeftijdscategorie.

Winterabonnementen


De winterabonnementen worden terug opgestart van zodra het weer mogelijk is om indoor tennis te spelen. Van het eerste deel van het winterabonnement werden 7 van de 15 weken afgewerkt. Dit wil zeggen dat er nog 8 weken te spelen zijn. Het winterseizoen eindigt op zondag 18 april. De sessies die niet kunnen ingehaald worden voor deze datum, zullen gecompenseerd worden door een evenredige korting tijdens het komende winterseizoen 21/22.

Zomerlidgeld tennis en padel


Het zomerseizoen gaat van start op maandag 10 april 2021 (na de paasvakantie). De tarieven van de lidgelden voor zowel tennis als padel, kan je vanaf nu hier terugvinden en kunnen betaald worden op rekening nummer van TC Panorama VZW BE82 4342 6453 5168.

Leden kunnen gratis spelen op de:

Outdoor banen (tennis en/of padel) van 10 april tot 10 oktober '21

Indoor banen (tennis) van 10 april tot 12 september '21