Volg de 'Play Safe & Go'-regels en ga opnieuw aan de slag vanaf 4 mei!

Volg de 'Play Safe & Go'-regels en ga opnieuw aan de slag vanaf 4 mei!

02/05/2020 - 09:50

Vanaf 4 mei is het zover, we hoeven niet langer te improviseren in ons kot, want er kan weer een balletje geslagen worden op onze club! We zullen dit voorlopig wel op een andere manier moeten invullen dan we gewoon waren, want in de heropstartfase is er nood aan duidelijke afspraken voor clubs, spelers en trainers.

Volg de 'Play Safe & Go'-regels en ga opnieuw aan de slag vanaf 4 mei!

In deze eerste fase wordt alleen outdoor gespeeld en is alleen enkelspel of 1 trainer met max. 2 lesvolgers per terrein mogelijk. Voor iedereen gelden alle ‘Play Safe & Go’ regels, die je hieronder terugvindt.

We beseffen dat deze regels streng zijn, maar het is belangrijk dat iedereen hierin verantwoordelijkheidszin toont en de regels strikt opvolgt. Alleen op die manier vermijden we dat de versoepeling teruggeschroefd wordt. En hopelijk volgen dan snel meer mogelijkheden voor tennis en padel.


ONLINE RESERVATIE

Voorlopig is het verplicht om online een reservatie te maken via www.tennisvlaanderen.be waar je met jouw lidnummer en paswoord kan inloggen. Dit impliceert dat enkel leden een terrein kunnen boeken. Aarzel dus niet om jouw lidgeld voor het zomerseizoen 2020 te betalen, zodat je snel terug op de baan kan staan. Klik hier voor meer informatie omtrent het zomerseizoen tennis en padel!

In eerste instantie zal dit 1 reservatie van 1 uur per keer zijn om iedereen de kans te geven te spelen. Wanneer deze reservatie dan is afgelopen, kan je onmiddellijk een nieuwe reservatie maken.

ABONNEMENTEN

Aangezien we voorlopig enkel over onze buitenvelden beschikken, kunnen de (zomer)abonnementen nog niet van start gaan. Van zodra de binnenvelden ook beschikbaar zijn, kunnen de abonnementen ook heropstarten.


WINTERLESSEN PTA

Aangezien we voorlopig enkel over onze buitenterreinen beschikken en er slechts 2 lesvolgers (met 1 trainer) op het veld mogen staan, kunnen we de winterlessen nog niet van start laten gaan. Pas wanneer we opnieuw van alle (indoor) velden gebruik kunnen maken, kunnen we ons winterprogramma afwerken. Een exacte datum hiervoor kunnen we op heden spijtig genoeg niet meegeven.

Het gaat hier over:

  • De laatste 2 weken tennisles van het winterseizoen
  • De padel lessen met Maxime en Stieven (4 resterende lessen).
  • De fysieke trainingen van Jean Demonty (2 resterende lessen).


PRIVE OF SEMIPRIVE-LESSEN

De winterlessen van PTA worden dan wel nog niet verder gezet, het is wel reeds mogelijk om een privé- of semiprivéles te boeken bij één van onze tennisleraars. Ook hier geldt dat enkel leden een les kunnen aanvragen.

Dit kan ofwel rechtstreeks via één van onze trainers of door een mail te sturen naar pta@proximus.be.


INTERCLUB

Ondertussen werd ook duidelijk dat de interclub volgens scenario B zal verlopen. Ontdek hier het volledige scenario.

Jeugd

Alle reeksen: juli & augustus

Volwassenen

  • Gewestelijk Heren & Dames: eind augustus/september
  • Nationale Heren & Dames: eind augustus/september
  • Leeftijdscategorieën (gewestelijk en nationaal): eind augustus/september
  • Najaarsinterclub wordt geannuleerd!


We zullen iedereen die voorzien was om interclub te spelen, persoonlijk proberen te contacteren om te bekijken welke spelers/ploegen zullen deelnemen.

BijlageGrootte
PDF-pictogram volledig_reglemenet_play_safe_en_go.pdf831.18 KB